Skip to content
Egy nemzetközileg is jegyzett magyar cég - blog
Mivel tehát az Isoflex Kft. profiljába a gyártás és a forgalmazás is beletartozik, komplex szolgáltatást tudunk kínálni ügyfeleink részére.

Mint mondják, az ördög a részletekben rejlik, s igaz ez az építőipar területeire is. Egy építkezés során kiemelt fontosságú, hogy a szigetelések minőségére maximális figyelmet fordítsunk. A profi eredmény elérése érdekében a szigeteléstechnikában élenjáró vállalkozást kell választanunk, és ezt itthon is könnyűszerrel megtehetjük, hiszen a külföldi referenciákkal is rendelkező Isoflex Kft. minőségi és széles palettát lefedő termékkínálata a rendelkezésükre áll.

Az Isoflexet 1997-ben Székesfehérváron alapítottuk, második generációs családi vállalkozásként indultunk, mely mára túlnőtt ezen a kereten. A cég 2018-tól szigeteléstechnikai nagykereskedő a kaucsuk- és a polietilén megoldások területén. Profilunkba beletartozik a csőbilincsbetét-gyártás is, ahol az európai TOP3-ba tartozunk. Dedikált vezetői teammel és profi szakembergárdával végezzük munkánkat s az általános feladatok mellett igyekszünk megfelelni a speciális anyagokra vagy a nagypéldányszámú megrendelésekre vonatkozó igényeknek is.

Mivel tehát az Isoflex Kft. profiljába a gyártás és a forgalmazás is beletartozik, komplex szolgáltatást tudunk kínálni ügyfeleink részére. Termékskálánk igen széles; a különböző gépészeti szigetelések, csőbilincsek és csőhéjak készítésében egyaránt nagy jártassággal rendelkezünk. A kor kihívásaira reflektálva, s egyúttal belső késztetések által vezérelve szakembereink és tulajdonosaink kifejezetten elkötelezettek a környezetvédelem iránt, a minél hatékonyabb energiafelhasználást szem előtt tartva. Előremutató tendenciának nevezhetjük, hogy folyamatosan fejlesztett termékeink egyaránt hozzájárulnak az ökológiai lábnyom csökkentéséhez, mind a kaucsuk-, mind a polietilén-alapú technológia esetén. Ennek hozadéka, hogy szigeteléstechnikai megoldásaink nemcsak a beépítés helyén, de már a gyártás során is a környezeti szempontok figyelembevételével készülnek, vagyis eleve törekszünk a karbonsemleges, zéró emissziós működésre.

Versenyképességüket fokozza, hogy tulajdonképpen nincs olyan szegmens, amelyben ne tudnánk megfelelő technikai megoldással előállni, gyakorlatilag bármilyen normál és speciális felhasználói igénynek eleget tudunk tenni. Legyen szó hideg- vagy melegtűrésről, kül- vagy beltérről, illetve UV-, víz- avagy tűzállóságról, esetleg extrém szigetelési igényekről, mindenre egyformán van up-to-date megoldásunk. A kor ütőerén tartjuk kezünket, mindenkor készek vagyunk a fejlesztésre és a megújulásra.

Termékeink széles területen használhatók, hiszen az ipari hűtés-, klíma-, és fűtéslégtechnikától kezdve a plúvián át a használati hideg-meleg vízrendszerek páradiffúziójáig és hőszigeteléséig terjed a kínálati paletta. Igen szigorú szabványokat alkalmazunk, termékeink méreti tűréshatára magasan megfelel az Európai standard EN 14304 szabványnak. Minősítés szempontjából is az optimumra törekszünk. Gyártmányaink mind rendelkeznek CE minősítéssel, egyészségvédelmi oldalról nézve pedig antibakteriális produktumok. Már említettük a kiemelt odafigyelést a környezeti hatásokra, így evidens, hogy az áruk CFC és HCFC mentesek, nem károsítják az ózonréteget, így nem járulnak hozzá az üvegházhatáshoz. A termékekhez minden esetben teljesítménynyilatkozatot, műszaki adatlapot és tűzbiztonsági jegyzőkönyvet mellékelünk.

Az Isoflex minden téren törekszik az egyediségre, ezzel is a vevőelégedettséget szolgálva. Ezt jól alátámasztja egy kiragadott példa is: ugyanaz a termékünk megrendelhető öntapadó réteggel, valamint Alu-clad-, Alu- üvegszál- és Alu-pet kasírozással egyaránt, hogy minél pontosabban megfeleljen a műszaki elvárásoknak.